Duurzame energie voor iedereen

Onze visie

Wij vinden dat voor iedereen duurzame energie bereikbaar moet zijn. Daarom kunnen alle inwoners uit alle acht de wijken van Prins Alexander meedoen met onze projecten. Het maakt niet uit in wat voor huis je woont of hoeveel geld je hebt. Coöperatieve Energievereniging Alex Energie nodigt alle wijkbewoners uit om samen duurzame energie op te wekken en samen de buurt energie te geven. Samen met jouw deelname wordt het mogelijk om zonnedaken te realiseren. Het geld dat we daarmee verdienen, is dan ook deels van jou. De winst blijft zo in de wijk. Samen beslissen we hoe we het geld gebruiken om Prins Alexander duurzamer te maken voor alle bewoners.

Wie?

Energievereniging Alex Energie bestaat uit een netwerk van professionals en vrijwilligers en is in handen van alle leden. Het bestuur bestaat uit bewoners en ontwikkelt samen o.a. nieuwe zonnedaken en projecten.

Samen in Rotterdam

Alle energiecoöperaties in de stad werken samen met Energie van Rotterdam. Dit platform zorgt ervoor dat we kennis delen en met één stem kunnen spreken. En we besparen kosten door zaken als techniek, administratie en communicatie centraal te regelen.

Meehelpen?

Wil je ook meehelpen om Prins Alexander aan de duurzame energie te krijgen? Word dan lid of nog beter actief lid. Laat je stem horen en beslis mee over wat belangrijk is voor Prins Alexander. Er is altijd wel iets te doen dat past bij jouw interesses en vaardigheden. De coöperatie is van ons samen.

"*" geeft vereiste velden aan

Aanvragen lidmaatschap Alex Energie

De contributie voor Alex Energie is slechts € 1,-- per maand. We gebruiken deze contributie om op zoveel mogelijk plekken in Rotterdam zonnedaken te maken. Tijdens de Algemene Ledenvergadering laten we zien hoe we de contributie hebben besteed.
Ik wil graag lid worden voor:*

Mijn gegevens

Aanhef*
Geboortedatum*
4 cijfers en 2 letters zonder spatie
Hidden
Hidden
Hidden
E-mailadres*

Betaalgegevens

Je contributie wordt automatisch geïncasseerd van je rekening. Daarvoor hebben we je IBAN nodig.
Vul hier je IBAN bankrekeningnummer in.
De precieze naam waarop de rekening staat.

Bevestiging

Klopt alles? Ga dan akkoord met de onderstaande regels en klik op Versturen. Je ontvangt daarna een bevestigingsmail.
Contributie*
Akkoord privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactformulier

Heb je een vraag, wil je helpen? Stuur ons een berichtje.